Onderwijsversterkers ondersteunt je in het bereiken van je doel

Of je nu leraar, docent, onderwijsondersteuner, pedagogisch medewerker, directeur of bestuurder bent. Je wilt dat een kind zich gedurende zijn schoolloopbaan optimaal ontwikkelt en goed in z’n vel zit. Dat gaat niet altijd vanzelf. Ieder kind is verschillend en heeft andere behoeften. Bovendien zijn de wereld om ons heen en het onderwijs voortdurend in beweging. Fijn als je dan kunt vertrouwen op een team van ervaren vakmensen die je graag ondersteunen om je doel te bereiken.

Onze specialisten staan voor je klaar

Ons team van specialisten, psychologen en orthopedagogen staat voor je klaar. Het is een mooie mix van door de wol geverfde professionals en jong talent. Allemaal vakbekwame en stimulerende mensen. Ze denken mee vanuit de vraag van de klant, werken nauw samen, zijn enthousiast, flexibel en betrokken. Ze kijken vooral naar wat er al goed gaat en hoe ze dat samen met jou slim kunnen benutten en versterken.

Altijd maatwerk

We bieden psychologisch en didactisch onderzoek, begeleiding, consultatie, training en scholing, en zorg bij meer- en hoogbegaafdheid. Allemaal maatwerk. Op welke terreinen kunnen we jou versterken? Klik op het aanbod van je keuze in de slide hieronder.

“De kwalificatie van de leraar bestaat erin dat hij de wereld kent en anderen daarover kan onderrichten, maar zijn gezag berust op het feit dat hij verantwoordelijkheid voor die wereld opneemt. Het is alsof hij tegenover het kind alle volwassen bewoners van de wereld vertegenwoordigt; hij legt de dingen uit en zegt tot het kind; Dit is onze wereld.”

Hannah Arendt (1906-1975)

Zoeken in aanbod