Vakdidactiek & vakinhoud: taal, spelling & lezen

Vakdidactiek & vakinhoud: taal, spelling & lezen

Samen het onderwijs in taal, spelling en lezen verbeteren

Heb je vragen of sta je voor uitdagingen bij het geven van taalonderwijs in al zijn aspecten? Wil je praktische handvatten en tips op basis van actuele inzichten om vakinhoud en vakdidactiek te versterken? Onderwijsversterkers ondersteunt je graag! Samen met jou zorgen we ervoor dat kinderen en jongeren mee kunnen doen in de maatschappij.

Eveline Moras - van Mameren
Senior onderwijsversterker & Specialist school als systeem

Vakmanschap en werkwijze versterken

Met ons team van specialisten kijken we breed naar wat de vraag is en hoe wij daar het beste bij kunnen ondersteunen. Voor welke methode je ook kiest, onze focus ligt op het versterken van het vakmanschap van de leraar en pedagogisch medewerker en van de werkwijze binnen het team. Daarbij geldt: elke situatie is anders. Vandaar dat wij altijd maatwerk leveren.

Haalbare doelen, duurzaam resultaat

Door observatie, analyse en diagnose komen we tot maatwerk in diverse vormen. Bijvoorbeeld onderzoek, begeleiding, consultatie, scholing, (incompany) training, dyslexiebehandeling en begeleiding bij meer- en hoogbegaafdheid. We gaan altijd voor haalbare doelen en duurzaam resultaat en we doen het samen met jou.

Wij geloven in de kracht van lezen

Lezen is een vaardigheid die kinderen nodig hebben om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Daarom streven wij samen met scholen naar: elke school een eigen bibliotheek; een leesconsulent van de Bibliotheek op School en leraren, docenten en kinderen die graag en veel lezen. Alles om geletterdheid te stimuleren en toekomstige arbeidskansen voor jongeren te versterken.

Een greep uit ons aanbod:

Hoe kunnen we jouw team versterken bij onderwijs in taal, spelling en lezen?